Pensiune în județul Argeș –  amenajare interioară

Echipa de proiect: Monica Cîrstea, Camelia Müller
Locație: sat Negreni, comuna Dărmănești, județul Argeș
An: 2022

Pensiunea este amplasată într-o zonă liniștită de deal din județul Argeș, în apropiere de orașul Mioveni. Aceasta cuprinde 4 camere cu baie proprie, spații comune generoase (living, dining, bucătărie) și spații anexe necesare bunei funcționări.

Conceptul de amenajare a pornit chiar de la stilul construcției, ce amintește de vilele mediteraneene. Ne-am dorit, de asemenea, ca pensiunea să se preteze mai multor tipuri de posibili clienți: familii, grupuri de prieteni, colegi de serviciu sau chiar copii în cadrul unor activități extrașcolare.

Astfel, împreună cu beneficiarii, ne-am propus să obținem o atmosferă relaxantă, în care confortul și armonia nuanțelor calde să se îmbine cu detalii rafinate. Predomină nuanțele de bej-maro, iar ca texturi, lemnul de culoare închisă contrastează cu pardoselile și placările din piatră naturală (travertin). Camerele de cazare au fost gândite într-un stil similar cu cel al spațiilor comune, o diferență subtilă fiind dată de tapetul pus pe peretele-accent și de jocul vizual al oglinzilor, care măresc vizual spațiul.

Vezi alte proiecte din categoria

 D E S I G N  I N T E R I O R 

Cum te putem ajuta?

Construim imaginea perfectă pentru planurile tale de viitor. Descoperă serviciile noastre!

Vrei să colaborăm?

Suntem aici pentru tine. Lasă-ne un mesaj și vom răspunde în cel mai scurt timp.