Despre noi

Bun venit!

Ne bucurăm să te cunoaștem și să găsim împreună o cale de a materializa ideile și nevoile tale.

Cum lucrăm?

Totul începe cu o discuție în care facem cunoștință și ne împărtășești gândurile tale despre proiectul pe care vrei să lucrăm.

Fiecare proiect poartă amprenta personalității oamenilor care l-au conceput – de aceea, pentru noi toate detaliile sunt importante. Ținând cont de cerințele tale, de bugetul și timpul disponibil, găsim împreună cele mai bune soluții, pe care mai departe le vom implementa cu grijă. 

Indiferent că vorbim de un proiect multidisciplinar, integrat, sau un proiect specializat, mai restrâns, tot ce contează e ca la final obiectul dorințelor tale să devină realitate. Pentru că, mai mult decât o expresie vizuală, prin ceea ce creăm, oferim oamenilor experiențe, cadre de viață și stări de spirit.

De ce OMNIA?

Pentru ca tu să beneficiezi de servicii integrate și o abordare unitară, la standardul de calitate pe care ți-l dorești.

^

Misiune

Misiunea noastră este de a transforma ideile și dorințele clienților nostri în imagini și spații unice, reprezentative, printr-un flux de lucru integrat.

^

Viziune

Credem că viața este cea mai de preț artă, iar imaginile și spațiile care ne înconjoară sunt definitorii pentru calitatea ei.

^

Valori

Valorile după care ne ghidăm, atât în profesie, cât și în viață, sunt integritatea, dedicația, pasiunea pentru frumos și armonie.

Monica Cîrstea

Manager & Designer
OMNIA DESIGN STUDIO