Apartament 3 camere Trio Bridge View – amenajare interioară

Echipa: Monica Cîrstea, Cătălin Munteanu
Locație: București, Trio Bridge View
An: 2023

Apartamentul de 3 camere este situat într-un complex de blocuri noi din București, în zona Regie – Lacul Morii, Trio Bridge View. Stilul dorit pentru amenajare a fost unul contemporan, elegant, cu accente de auriu și albastru. Mobilierul este aproape integral proiectat și realizat la comandă, pentru a valorifica spațiul și vederea panoramică spre oraș.

În cadrul livingului open-space, piesa de accent este granitul exotic Magma, folosit ca blat și contrablat pentru bucătărie. Pentru optimizarea spațiului de depozitare și pentru a delimita vizual bucătăria de living, am integrat un dulap separator care adăpostește atât zona de bibliotecă, cât și electrocasnicele mici care în mod uzual ocupă spațiu pe blatul de bucătărie.

Dormitorul matrimonial combină nuanțele calde de stejar și gri-cașmir ale mobilierului cu peretele capitonat cu catifea bej și draperia albastră. Pentru a reduce aspectul masiv al dulapurilor, am integrat accente liniare sub formă de oglinzi sau lamele din lemn.

Dormitorul mic a fost gândit ca un spațiu versatil, având rol principal de birou, dar putând fi transformat într-o cameră de oaspeți confortabilă cu ajutorul patului extensibil.

Vezi alte proiecte din categoria

 D E S I G N  I N T E R I O R 

Cum te putem ajuta?

Construim imaginea perfectă pentru planurile tale de viitor. Descoperă serviciile noastre!

Vrei să colaborăm?

Suntem aici pentru tine. Lasă-ne un mesaj și vom răspunde în cel mai scurt timp.