Apartament 2 camere Trio Bridge View – amenajare interioară

Echipa: Monica Cîrstea, Cătălin Munteanu
Locație: București, Trio Bridge View
An: 2023

Apartamentul de 2 camere este situat într-un complex de blocuri noi din București, în zona Regie – Lacul Morii, Trio Bridge View. Fiind destinat închirirerii în regim hotelier, beneficiarul și-a dorit o ambianță primitoare, confortabilă și totodată elegantă, în care oaspeții să se simtă ca acasă. Am folosit accente de auriu, verde-închis și roz prăfuit, iar majoritatea pieselor de mobilier sunt făcute la comandă, pentru a creea piese unice, de accent, care să transforme șederea aici într-o experiență memorabilă.

În cadrul livingului open-space, piesa de accent este contrablatul din granit exotic Magma. Pentru optimizarea spațiului de depozitare și pentru a delimita vizual bucătăria de living, am prevăzut un dulap separator care integrează combina incorporabilă și biblioteca.

Dormitorul matrimonial a fost gândit într-o cromatică similară cu cea a livingului. Acesta cuprinde un dressing generos, dar și un birou ce poate fi folosit ca spațiu de lucru sau ca măsuță de machiaj. Peretele din spatele patului este decorat cu oglinzi și lamele de lemn în nuanță stejar, similar cu parchetul.

Dispunerea pieselor de mobilier a fost făcută astfel încât să valorifice vederea panoramică asupra orașului.

Apartamentul poate fi închiriat pe platfomele Airbnb și Booking.

Vezi alte proiecte din categoria

 D E S I G N  I N T E R I O R 

Cum te putem ajuta?

Construim imaginea perfectă pentru planurile tale de viitor. Descoperă serviciile noastre!

Vrei să colaborăm?

Suntem aici pentru tine. Lasă-ne un mesaj și vom răspunde în cel mai scurt timp.